بخشی از متن:
چکیده:
نیروی انتظامی برای امنیت اجتماعی و مصونیت کل جامعه با موارد آسیبهای اجتماعی برخورد میکند. نیروی انتظامی و گشت ارشاد در این زمینه به دنبال آن است تا به ارزشهای دینی، اخلاق عمومی جامعه حفاظت و برقراری امنیت اجتماعی فعالتر عمل کنیم تا شاهد برخی از مظاهر نامناسب ارزشی و اخلاقی در جامعه نباشیم.
نیروی انتظامی با هوشمندی، هدفدار و با هدفهای ایجابی مناسب موفقیتهای زیادی کسب کرده و قرار بر این شده تا نیروی انتظامی با شبکههای ابتذال و گروههای سازماندهیشده برخورد کند.
با توجه به اینکه نظرسنجیهای انجام گرفته نشان میدهد 95 درصد جامعه ایران به اخلاق، حفظ حرمتها و کرامت دین اعتقاد دارند، باید به گونهای ساماندهی کنیم که در جهت ارزشهای دینی پیش برویم تا پایههای تمدن اسلامی را مبتنی بر اخلاق و ارزشهای دینی و اعتقادات راسخ ایجاد کنیم.
نقش مردم در موضوع عفاف و حجاب بسیار تاثیر گذار بوده و هست. به طوری که اگر سازمانهای مردمنهادی تاسیس شوند که بتوانند به صورت ساماندهیشده و متشکل و با رعایت قوانین، اخلاق عمومی مبنی بر ارزشهای دینی، امر به معروف و نهی از منکر را به صورت نهادینه در جامعه گسترش دهند و نظارت کنند، به مراتب نتایج بهتری نسبت به اقدامات مستقیم گشت های ارشاد و پلیس امنیت اخلاقی را شاهد خواهیم بود.
واژگان کلیدی: بد حجاب، گشت ارشاد، نیروی انتظامی، برخورد
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول: کلیات
مبحث اول: تعاریف مفاهیم
گفتار اول: ارشاد
گفتار دوم: گشت ارشاد
مبحث دوم : بررسی ابعاد گشت ارشاد
گفتار اول:پیدایش مفهوم گشت ارشاد
گفتار دوم: ضرورت وجود گشت ارشاد
مبحث دوم: قانون عفاف و حجاب
گفتار اول: چگونگی اجرای قانون عفاف و حجاب
گفتار دوم:باید ها و نباید های گشت ارشاد
فصل دوم: محدوده تکلیف گشت ارشاد
مبحث اول: محدوده تکالیف گشت ارشاد
مبحث دوم: راهکارهای بهبود عملکرد
گفتار اول: آموزش نیروهای گشت ارشاد
گفتار دوم:اهدای چفیه و شال به زنان
گفتار سوم: برخورد با فساد در فضای مجازی/برگزاری پارتی های اینترنتی
خلاصه و نتیجه گیری
منابع